Be your own legend

Iedereen heeft voorbeelden, mensen waar je naar opkijkt. Omwille van prestaties, of omwille van wie ze zijn. Dat kan en mag, maar het zou niet je zelfbeeld moeten bepalen. Want soms vervalt dit in blinde idolatrie, in die persoon zelf willen zijn.

Gender, leeftijd, geaardheid... ze definiëren wie je bent als persoon, maar beperken je niet in wat je wilt en kunt bereiken!

Alles wat minder is, wordt dan als niet oke beschouwd en geeft je een slecht gevoel. Social media toont ideaalbeelden waar veel jonge mensen op termijn ongelukkig van worden. Wat Oshin in haar keynotes en in haar levensstijl overbrengt is dat iedereen zijn eigen ‘Legend’ kan zijn. Je kan zelf je doelen stellen en er naar toe werken. Jij bepaalt waar je naar toe wilt, en laat de maatschappij dit niet voor jou bepalen.

Droom met ons mee…

Droom met ons mee van een wereld waar iedereen sterk in de schoenen staat. Een wereld waar je zelfbeeld niet afhankelijk is van ‘vergelijking’ met anderen. In een ideale wereld is iedereen zijn eigen ‘Legend’, zonder dat je daar de goedkeuring en de ‘likes’ van anderen voor nodig hebt. Je hoeft niet per se de Himalaya te beklimmen of 7 marathons te lopen in een week om trots te zijn op jezelf… Het maakt niet uit wat je doet, als jij er zelf maar gelukkig van wordt.

Dat is ook de krachtige boodschap die we met ons merk de wereld willen in sturen: BE YOUR OWN LEGEND.

Fotoboek ‘Be Your Own Legend’

Fotograaf Jef Lievens vertaalde deze levensvisie in een prachtige fotoboek, waarin hij Oshin Derieuw een tijdlang volgde in de voorbereiding naar de kamp tegen Silvia Bortot (bekroond als beste kamp van 2022). Het boek toont haar passie en vastberadenheid, maar ook haar teamspirit en vertrouwen in de mensen rond haar. Je kan het boek nog bestellen op beyourownlegendbook.be

Webshop

Ontdek de”Be Your Own Legend” collectie op onze webshop.
Van comfortabele mutsen tot stijlvolle truien en t-shirts – er is voor elk wat wils. 

Special thanks to

Met trots willen we onze gewaardeerde sponsors in de schijnwerpers zetten. Dankzij hun steun kunnen we streven naar nieuwe hoogten en blijven groeien. Jullie maken de weg naar succes mogelijk en helpen bij het schrijven van een onvergetelijke verhaal.